M Track Day #11, niedziela 13.04.2008, lotnisko Modlin
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: M Track Day #11, niedziela 13.04.2008, lotnisko Modlin
jest więcej płyt, ale asfalt też się znajdzie
Ja najbardziej żałuję że na samym początku zajechałem tylne opony 
Mimo że jechałem coraz lepiej to kręciłem podobne czasy, bo opony coraz gorzej trzymały. Na końcu to już byle ruch gazem czy hamulcem wprowadzał eMkę w poślizg. Następnym razem wezmę więcej kół (na przód 19, a na tył 19 do jazdy na czas, 18 do driftu i 18 na powrót)
Ale mimo że zapomniałem Focusa to wyszło mi kilka driftów. Zdarzało się że przejechałem 3 zakręty w nieustającym poślizgu. Jestem z siebie dumny
A wracając do podziękowań to dziękuje ///Mike'owi za możliwość przejechania się takim cackiem.

Mimo że jechałem coraz lepiej to kręciłem podobne czasy, bo opony coraz gorzej trzymały. Na końcu to już byle ruch gazem czy hamulcem wprowadzał eMkę w poślizg. Następnym razem wezmę więcej kół (na przód 19, a na tył 19 do jazdy na czas, 18 do driftu i 18 na powrót)
Ale mimo że zapomniałem Focusa to wyszło mi kilka driftów. Zdarzało się że przejechałem 3 zakręty w nieustającym poślizgu. Jestem z siebie dumny

A wracając do podziękowań to dziękuje ///Mike'owi za możliwość przejechania się takim cackiem.
oh yeah! sie lata trocheMaRoS pisze:O ku#$a, Pablo leciiiii![]()

17.01.11
Dołącze się do podziękowań!!!
Byłem z Wami pierwszy raz i już było fajnie. Co dopiero będzie na kolejnych spotkaniach....
Choć śmigam autem od zawsze, to tylnonapędówkę mam od roku. To była moja druga jazda po wyznaczonym torze i, co tu dużo mówić, braki widać gołym okiem. Celowo na objazdówkach ustawiłem się za Marosem, bo forum czytam od dawna i jak się okazało po czasach, od Niego warto się uczyć.
Niestety już o 13tej musiałem spadać, ale i tak było super z Wami pojeździć.
Trochę szkoda, że nie ma mnie na żadnym zdjęciu. Ja zrobiłem kilka fotek. Przekaże je Mateuszowi, to się z Wami podzieli.
Byłem z Wami pierwszy raz i już było fajnie. Co dopiero będzie na kolejnych spotkaniach....
Choć śmigam autem od zawsze, to tylnonapędówkę mam od roku. To była moja druga jazda po wyznaczonym torze i, co tu dużo mówić, braki widać gołym okiem. Celowo na objazdówkach ustawiłem się za Marosem, bo forum czytam od dawna i jak się okazało po czasach, od Niego warto się uczyć.
Niestety już o 13tej musiałem spadać, ale i tak było super z Wami pojeździć.
Trochę szkoda, że nie ma mnie na żadnym zdjęciu. Ja zrobiłem kilka fotek. Przekaże je Mateuszowi, to się z Wami podzieli.
Nurburgring: 9.02.16 - E60 M5
Adam F, na zdjęciach znajdzie sie każdy ze spotkania,
tak się akurat trafiło, że na powyższych nie ma wszystkich
wieczorkiem wysle Ci na PW coś z niebieską eMką
tak się akurat trafiło, że na powyższych nie ma wszystkich

wieczorkiem wysle Ci na PW coś z niebieską eMką
nie gadaj, takie opony jakie miałeś to ja jako nowe kupuje (cytat Bomblakostek_ja pisze:Ja najbardziej żałuję że na samym początku zajechałem tylne opony
Mimo że jechałem coraz lepiej to kręciłem podobne czasy, bo opony coraz gorzej trzymały. Na końcu to już byle ruch gazem czy hamulcem wprowadzał eMkę w poślizg.

trzeba było sie u mnie przejechać

I tak żałuję, bo mogłem je skatować na końcu i może miałbym lepsze czasy.
A ja jeździłem pod góre, pod słońce, pod wiatr i w ogóle za mało powietrza miałem w oponach i gdybym miał koszule hawajską to miałbym też lepsze czasy. 

17.01.11
To może miałbym lepsze samopoczucie zamiast czasów 
I następnym razem wezmę hawajską koszulę (-10s)

I następnym razem wezmę hawajską koszulę (-10s)

Mógłbym prosić o obiecany filmik z moją 360?? 

Kupiles ferrari, czy przypadkiem zrobiles Altonena??kostek_ja pisze:Mógłbym prosić o obiecany filmik z moją 360??

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Obróciło mnie przy sporej prędkości o 360 stopni
A co to jest Altonen

A co to jest Altonen

Pełny obrót auta tj. o 360 stopni z zachowaniem kierunku jazdy.
Fajne autka jezdzily 13-tego 
Pozdrawiam Wszystkich, z którymi rozmawiałam
Karola

Pozdrawiam Wszystkich, z którymi rozmawiałam

Karola